Cerere de oferta

18.10.2016

 

Subiect: Servicii tipar

Stiamat Domn/Doamna A.O. SOS Autism necesita servicii de tipar in conformitate cu cerintele specificate in Specificatii Tehnice (Anexa A). Companiile interesate sunt invitate sa isi depuna oferta.

Contractul va fi înmînat companiilor, care vor propune cel mai bun preţ şi vor întruni toate cerinţele înaintate per categorie.

-          Ofertele pot fi trimise la adresa de e-mail: a.vrancean@gmail.com

-          Data limită pentru prezentarea ofertelor: 24 octrombrie 2016, ora locală 12:00.

-          Toate preţurile trebuie indicate în baza specificaţiilor tehnice şi condiţiilor de livrare solicitate.

-          Termen de livrare: aprox. 20 noiembrie 2016 – 20 decembrie 2016, în dependență de cînd va fi gata exemplarul pentru tipar.

-          Va rugam să ne comunicați durata de timp a realizării comenzii din momentul preluării acesteia.

În cazul în care aveţi careva întrebări Vă rugăm să le expediaţi în scris la adresa a.vrancean@gmail.com sau să ne telefonaţi 079021019.

Vă mulţumim şi aşteptăm cît mai curînd ofertele Dumneavoastră. 

 

                                   Cerere de oferta

05.12.2016

 

Stiamat Domn/Doamna A.O. SOS Autism solicita servicii pentru organizarea unui eveniment, si anume a unei Conferinte. Evenimentul este setat pentru data de 14 decembrie,  in intervalul orelor 10.00- 16.00 ,   vor fi prezenti 70 participanti. Gasiti mai jos tabelul privind detaliile cererii de oferta solicitata.Companiile interesate sunt invitate sa isi depuna oferta pe adresa de email a.vrancean@gmail.com, pina in data de 9 decembrie 2016.

În cazul în care aveţi careva întrebări Vă rugăm să le expediaţi în scris la adresa indicată mai sus sau să ne telefonaţi 079021019

Vă mulţumim şi aşteptăm cît mai curînd ofertele Dumneavoastră